Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Випускний у Мирогощанській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 23.06.2017 10:06
Кількість переглядів: 498

Фото без описуОсь і настав цей день – день прощання зі школою. Подвір’я школи замайоріло різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора – 21 червня 2017 року з сумом проводжали у далеке плавання тих, кого ще вчора вчили …
Випускників та всіх присутніх привітав директор школи Токар В.С. та побажав їм Фото без описущасливої долі та мирного неба. Багато гарних напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників від голови Мирогощанської об’єднаної територіальної громади Соборук С.А, головного спеціаліста по освіті Зайчук С.В. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Конюкевич І.Й., класного керівника Мелех Н.І. та батьків.
Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчувають радість, смуток та світлу печаль…Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б’ється серце, а то і зовсім десь зникає його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята.
Фото без описуДорогі випускники! Шкільна пора минула. Дорослі, розумні, енергійні, ви перетворилися з маленьких пташенят у дуже сильних, впевнених птахів. Крім удачі, любові і здоров’я, ми бажаємо вам слідувати за своєю заповітною мрією. Не відступайте, боріться, творіть!
 Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь