Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Різдвяні піснеспіви за участю колективів Мирогощанської ОТГ.

Дата: 29.01.2018 11:26
Кількість переглядів: 468

Різдво Христове – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, найбільше очікуємо його приходу. Це свято приносить нам тепло і радість у кожну родину. Наш народ за час свого існування збагатився багатьма різними обрядовими дійствами: колядки, вертепи та самі ж приготування до свята, про яке ми так багато знаємо.
Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити. Його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного.
24 грудня на базі Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися Різдвяні піснеспіви за участю колективів Мирогощанської ОТГ.
Свято, як усі великі починання та добрі справи, розпочалося з Божого благословення настоятеля Свято-Михайлівської церкви села Мирогоща отця Володимира.
З вітальним словом виступила сільський голова Мирогощанської ОТГ Соборук С.А., яка привітала усіх присутніх зі святом. У своєму виспупі вона наголосила, що саме такі традиційні святкування запалюють у наших серцях незгасимий вогонь Віри, Надії, Любові. 
Кожен з колективів ОТГ представив оригінальний різдвяно-новорічний репертуар, який формувався з колядок, щедрівок та віншувань. Учасники фестивалю уміло поєднали вокально-хорове мистецтво з елементами театралізації. Цей захід вкотре засвідчив, наскільки багата мирогощанська земля талантами, а щира колядка у велике свято просто зобов’язана закликати мир у наш дім. 
Кульмінацією фестивалю стало виконання всіма присутніми колядки « Нова радість стала».
Переможці обласного конкурсу "Вифлиємська зірка" дитячий гурт «Щедрик» з Мирогощанської ЗОШ отримали солодкий подарунок за виступ від народного депутата О.Дехтярчука.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь