Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Перемога у конкурсі!

Дата: 08.11.2017 12:38
Кількість переглядів: 578

 Програма «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією, надає підтримку українському уряду в здійсненні важливої реформи децентралізації в Україні. У  рамках окремого доручення проекту «Реформа в сфері енергоефективності України», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, запросила об'єднані територіальні громади подавати заявки на отримання грантів для впровадження заходів із підвищення енергетичної ефективності.

На конкурс було подано 85 проектів різних об’єднаних територіальних громад, з них відібрано 55 найкращих. Та тільки 5 проектів було оголошено переможцями. Мирогощанська сільська рада написала проект «Енергоефективне ОТГ», взяла участь, успішно пройшла конкурсний відбір  та визнана переможцем.

У результаті будуть проведені енергетичні аудити, виготовлені енергетичні паспорти для таких комунальних закладів Мирогощанської сільської ради: Мирогощанська державна школа мистецтв, Мирогощанський дошкільний навчальний заклад «Колосок», Мирогощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Княгининська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Мирогощанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Княгининська амбулаторія загальної практики сімейної медицини; проведені рекомендовані енергоаудитами  енергозберігаючі заходи та інформаційні компанії серед керівників комунальних закладів.

06.11.2017 року були зроблені перші кроки. До нас завітала Марія Порчук - представник з Чернівецької міської громадської організації «Бізнес-центр», яка ще більше додала впевненості у наших діях і запевнила,  що саме проведення енергетичних аудитів та виготовлення енергетичних паспортів відкриває нам можливість участі у конкурсах на отримання грантів з Державного фонду регіонального розвитку, міжнародної технічної допомоги та інших джерел фінансування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь