Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення конкурсу на посаду керівника Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 05.12.2018 22:56
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

 О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Відповідно до рішення сесії Мирогощанської сільської ради від 04 грудня 2018 року № 1432 «Про оголошення конкурсу на посаду керівника Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та затвердження складу конкурсної комісії», розпорядження голови Мирогощанської сільської ради  від 04.12.2018 р. № 95/02-08 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради», Мирогощанська сільська рада Дубенського району Рівненської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального закладу  Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

Місце знаходження: 35623 Рівненська область, Дубенський район, село Мирогоща Друга, вул..Миру, 68.

Найменування посади та умови оплати праці: директор закладу загальної середньої освіти, посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які:

 вільно володіють українською мовою;

 мають повну вищу педагогічну освіту (спеціаліст або магістр);

 стаж педагогічної роботи не менше трьох років;

 високі моральні якості та стан здоров'я, що дозволяє виконувати професійні обов'язки.

Бажано мати наявність досвіду роботи на керівних посадах у закладах загальної середньої освіти.

 

Для участі в конкурсному відборі претенденти на вакантну посаду директора закладу загальної середньої освіти  подають такі документи:

- заяву до конкурсної комісії Мирогощанської сільської ради про участь у конкурсі та згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».;

- автобіографію та/ або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копії документів про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Претендент/ка на вакантну посаду директора закладу загальної середньої освіти  може подати інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента або нотаріально.

Конкурсний відбір переможця конкурсу на заміщення посади директора навчального закладу відбудеться 3 січня 2019 року в Мирогощанській сільській раді за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти (у письмовій формі);

-перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового  вирішення ситуаційного завдання;

-публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Перелік питань, зразок ситуаційного завдання та  критерії оцінювання тестувань і завдань розміщено у додатках до Положення про Порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

Документи подаються до конкурсної комісії Мирогощанської сільської ради претендентом/кою особисто або уповноваженою особою згідно з довіреністю за адресою: 35623 Рівненська область, Дубенський район, село Мирогоща Друга, вул. Миру, 100.

Термін подання документів протягом двадцяти календарних днів від дня оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті  Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області та на офіційному веб-сайті Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області        (з 05 грудня 2018 року до 24 грудня 2018 року).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь