Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошено програму MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді.

Дата: 13.02.2019 12:00
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

Якщо ви маєте ідею проекту та хочете втілити її з партнером/-кою з Німеччини, тоді зверніть увагу на ПІТЧИНГ проектів, який пропонує програма «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді».

Ідеї тандемів німецьких та українських активістів/-ок можуть бути подані з усіх сфер, які цікавлять молодь в Європі та сприяють німецько-українській співпраці.

Переможниці та переможці отримають фінасування проекту від 2.000 до 10.000 €.

ПІТЧИНГ MEET UP! проектів спрямований на активних людей з Німеччини та України, які в тандемі презентуватимуть власну ідею в Берліні.

Дедлайн подачі заявок 15.02.2019, подробиці тут: http://www.stiftung-evz.de/meetup-ua

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами.

Програма підтримує проекти, в яких молодь хоче втілити зміни у власному середовищі. Як молоді люди можуть посилити власну активну участь у суспільних процесах на місцях? Як вони можуть організувати дієві зміни у власних сусідствах та суспільствах?

Основною складовою зустрічей є спільна робота над проектом у сфері  історично-політичної освіти, німецько-українських відносин, прав людини, чи, наприклад, захисту навколишнього середовища. Можуть бути підтримані обміни з медіальною, креативною або музичною складовою, наприклад, театральні проекти, фільми, інтернет-портали, мобільні додатки або мережеві зустрічі. Можливі зустрічі молодих митців, спортсменів чи інших професійних груп.

Більше інформації: www.facebook.com/meetup.evz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь