Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

«СВЯТО ДИТИНСТВА» у Мирогощанській громаді

Дата: 03.06.2019 17:31
Кількість переглядів: 517

           Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Що може  бути приємніше, ніж дитячі посмішки та веселий сміх. А з’являються вони тільки від щирої дитячої радості і гарного настрою. Саме їм, дітворі, 2 червня у с. Мирогоща та с. Княгинин дарували святковий настрій учні та викладачі  КЗ «Мирогощанська державна школа мистецтв», учасники художньої самодіяльності БК с.Княгинин, оркестр та чоловічий вокальний гурт української церкви Християн Віри Євангельської с.Заруддя. Наймолодші користувачі КЗ «Публічно-шкільна бібліотека» долучились до тематичного малюнку «Мої мрії», організованого завідувачем бібліотекою – Тетяною Чуй.

         На свято завітав помічник народного депутата – Андрій Пахолок, який привітав діток громади зі святом дитинства та подарував солодощі від народного депутата – Олександра Дехтярчука. Від управління соціального захисту Дубенського району діткам, які позбавлені батьківського піклування та дітям інвалідам, були вручені подаруночки.

         Веселого та святкового настрою додавали безкоштовні атракціони і солодка вата та 30 подарунків для учнів школи мистецтв, які з великим задоволенням надав житель с. Заруддя – Євтушенко С.М.

         Спільно з небайдужими людьми організували і провели День захисту дітей. Атракціони, святковий концерт і звичайно подарунки, все це для нашого майбутнього – дітей. Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, сяючих посмішок.

                                                                                                      

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь