Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради інформує

Дата: 06.11.2019 14:32
Кількість переглядів: 528

31 жовтня 2019 року на базі Рачинської гімназії відбулося методичне об’єднання вчителів зарубіжної літератури  закладів загальної середньої освіти Мирогощанської,  Тараканівської та  Привільненської  сільських рад з теми «Візуалізація, як сучасна освітня стратегія та використання прийомів візуалізації навчального матеріалу на уроках зарубіжної літератури».

Токар Валентина Іванівна, методист методичного центру ознайомила учасників з програмою та метою проведення заходу, розповіла про нові тенденції  у впровадженні даної методики на уроках зарубіжної літератури.

У практичному блоці Сергієнко Наталія Миколаївна, вчитель Рачинської гімназії провела практичне заняття з теми «Кроссенс, як сучасний методичний прийом візуалізації навчального матеріалу». 

Цікавим досвідом з використання такої форми роботи поділилися Король Ольга Леонтіївна, вчитель зарубіжної літератури Тараканівського ліцею.

Майстер-клас з присутніми провела Іщук Антоніна Миколаївна, вчитель зарубіжної літератури  Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Працюючи у групах, творчо та з ентузіазмом педагоги розв’язували асоціативні головоломки.        

Колеги-однодумці обмінялися думками та враженнями від організованого заходу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь