Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Cемінар-практикум у Молодавському ДНЗ

Дата: 04.12.2019 09:43
Кількість переглядів: 971

03.12.2019 р. у Молодавському ДНЗ відбувся семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти Мирогощанської, Привільненської, Тараканівської сільських рад та запрошених колег із Смизької громади  природничого напрямку з використанням художньої літератури. 

У теоретичній частині розглядались навчальні технології, які  збагачують досвід дітей дошкільного віку засобами мистецтва. Учасники семінару провели відкритий діалог на тему  «Роль художнього слова в розвитку дітей дошкільного віку».

У практичному блоці, вихователь Молодавського ДНЗ Перета Л.П. провела відкрите заняття з теми «Як Осінь з Зимою посварилися», в ході якого діти закріпили здобуті знання  з природи, а саме: провели  досліди з водою, складали розповіді, зустрічалися з Капітошкою та Лісовичком.  

Учасники методичного заходу отримали корисні поради щодо планування та організації проведення тематичних занять у закладах дошкільної освіти.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь