Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Онлайн-марафон на тему: “Реструктуризація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020”

Дата: 25.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 421

Повідомляємо, що у період з 13 по 17 квітня 2020 року у форматі відео-конференції за допомогою мережі Інтернет буде проведено Всеукраїнський онлайн-марафон на тему: “Реструктуризація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020”.

Проведення запланованого заходу обумовлено введенням з 21.10.2019 року в дію нового Кодексу України з процедур банкрутства, яким суттєво змінено порядок проведення процедур банкрутства українських підприємств та запроваджено інститут банкрутства фізичних осіб.

Під час онлайн-марафону представникам бізнесу (керівникам і засновникам підприєств), громадянам України, будуть надані роз’яснення щодо особливостей застосування нового законодавства з фінансової реструктуризації та банкрутства, нових особливостей процедур банкрутства та розширення прав арбітражних керуючих і кредиторів у процедурах фінансової реструктуризації та банкрутства підприємств.

 Крім того, громадяни України отримають інформацію про нові законні можливості реструктуризації власних боргів, в тому числі перед банками та мікрофінансовими установами.

У зв’язку із вищенаведеним, просимо довести зазначену інформацію до відома зацікавлених суб’єктів господарювання.

Інформація щодо спікерів, зміст програми Всеукраїнського онлайн-марафону та реєстраційна форма для участі у заході оприлюдненні  на сайті конференції за адресою: https://marafon2020.bankrutstvo.online/#block400

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь