Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

До відома жителів: субсидія на період карантину

Дата: 23.04.2020 09:18
Кількість переглядів: 444

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації повідомляє, що 25 березня 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 247 «Про особливості надання житлових субсидій», якою внесено зміни у законодавство стосовно призначення субсидій для населення на період карантину, а саме:

- вищевказаною постановою на період карантину заборонено припиняти надання житлових субсидій;

- усім домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді 2019-2020 років призначення житлової субсидії на наступний період буде проведено автоматично, без заяв громадян про призначення житлових субсидій, не застосовуючи вимоги п. 78 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848;

-  призначення житлової субсидії громадянам, які були звільнені з роботи в період карантину і зареєструвалися в службі зайнятості як безробітні, проводити на підставі заяв про призначення житлових субсидій та інформації центрів зайнятості щодо їх перебування на обліку. При цьому для розрахунку житлової субсидії враховується розмір призначеної допомоги по безробіттю без урахування сум отриманої заробітної плати;

- на період карантину проводити розрахунок житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, незалежно від кількості днів дії карантину на місяць.

       За більш детальною інформацією та консультаціями звертатися в управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації  за адресою: м.  Дубно,  вул. М. Грушевського, 134  та за  телефоном  4-40-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь