Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Послуга ID-14: паспорт + код одночасно!

Дата: 04.06.2020 13:26
Кількість переглядів: 418

Міністерство цифрової трансформації України інформує, що в рамках впровадження експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації нрав дитини, запровадженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 691, з 28 травня 2020 року у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, центрах надання адміністративних послуг та відділах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ» особі віком від 14 до 18 років буде доступна офлайн послуга оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі послуга ID-14).

З метою забезпечення ефективного впровадження вказаної послуги по всій території країни Мінцнфри наразі здійснює оперативну комунікацію з Державною міграційною службою України, Державною податковою службою України та безпосередньо з центрами надання адміністративних послуг, в яких забезпечено надання паспортних послуг.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь