Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Семінар-практикум учителів початкових класів освітніх закладів Мирогощанської та Привільненської сільських рад

Дата: 17.12.2017 16:28
Кількість переглядів: 503

      Відповідно до плану роботи методичного центру виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради,  14 грудня на базі  Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів 1-2 класів, вихователів ГПД закладів освіти Мирогощанської та Привільненської сільських рад з теми «Використання інноваційних технологій на уроках в 1-2 класах. Адаптація до нових умов навчання у початковій школі».

      У сучасній школі велика роль відводиться впровадженню інноваційних, інтерактивних технологій. Шляхи підвищується продуктивності навчання презентувала вчитель Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів, філія с.Острів Самкова Н.М.

     Одним з ефективних шляхів оновлення змісту і методів навчання в сучасній школі є інтеграція, під якою мають на увазі процес зближення і поєднання різних навчальних предметів.    Про особливості інтегрованого уроку в 1-2 класах повідомила керівник МО вчителів початкових класів Островська В.М.

      Психолого-педагогічний консиліум – один із методів профілактичної роботи в школі. Сидорчук З.В.  практичний психолог Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів, провела з учасниками семінару-практикуму майстер-клас з фрагментом консиліуму з теми «Адаптація першокласника до нових умов навчання в початковій школі».

       Актуальним виявився діалог між учасниками семінару щодо труднощів, проблем та переваг інклюзивного навчання.

      Вихователь ГПД  Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дещинська Н.В. розповіла присутнім про компетентісний підхід у моделюванні групи продовженого дня.

      Час промайнув швидко, цікаво та корисно. Учасники семінару залишилися задоволеними, адже вчимося не заради школи, а для життя.

             Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь