Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Безпека на дорозі – запорука життя!

Дата: 10.11.2020 09:50
Кількість переглядів: 549

Це не просто гасло, а ціла послідовність дій та заходів усіх учасників дорожнього руху, які мають запобігати дорожньо-транспортним пригодам, зокрема за участі дітей.

Враховуючи те, що Мирогощанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів знаходиться поруч з автомобільною дорогою з пожвавленим рухом транспорту, діти та педагогічний персонал змушені перетинати проїзну частину. Тому для уникнення непередбачуваних ситуацій, у вересні 2020 року Мирогощанською сільською радою було прийнято рішення про встановлення з обох боків нерегульованого пішохідного переходу, що прилягає до навчального закладу, пристроїв примусового зниження швидкості руху, так званих «лежачих поліцейських».

На даний час уже виготовлена проектно-кошторисна документація та в найкоротші терміни будуть облаштовані і самі обмежувачі.

Крім того висловлюємо подяку Громадській організації «Агенція місцевого розвитку «Центр Магдебурзького права» за встановлення попереджувальних фігур на даному пішохідному переході у жовтні цього року.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь