Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

До уваги отримувачів виплат соціального характеру!

Дата: 17.12.2020 10:39
Кількість переглядів: 378

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської районної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 28.10.2020 року № 1035, внесено зміни до низки постанов, які регулюють питання надання окремих адміністративних послуг соціального характеру з січня 2021 року.

Постановою передбачено, що з 1 січня 2021 р. органи соціального захисту населення, у т.ч. структурні підрозділами з питань соціального захисту населення відповідних райдержадміністрацій НЕ прийматимуть особисто від заявників заяви з необхідними документами щодо встановлення, призначення та виплати послуг соціального характеру, крім надісланих поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

З 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами прийматимуться уповноваженими посадовими особами виконавчих органів сільських, селищної рад відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг, які передаватимуть їх протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення для подальшого опрацювання.

З 1 березня 2021 р. заяви з необхідними документами прийматимуться посадовими особами виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг виключно з використанням Програмного комплексу «Інтегрована Інформаційна система «Соціальна громада», з формуванням електронної справи.

Заяви з необхідними документами (після формування електронної справи) у паперовому вигляді будуть передаватися відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення не рідше ніж раз на два тижні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь