Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

До уваги отримувачів виплат соціального характеру!

Дата: 17.12.2020 10:39
Кількість переглядів: 370

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської районної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 28.10.2020 року № 1035, внесено зміни до низки постанов, які регулюють питання надання окремих адміністративних послуг соціального характеру з січня 2021 року.

Постановою передбачено, що з 1 січня 2021 р. органи соціального захисту населення, у т.ч. структурні підрозділами з питань соціального захисту населення відповідних райдержадміністрацій НЕ прийматимуть особисто від заявників заяви з необхідними документами щодо встановлення, призначення та виплати послуг соціального характеру, крім надісланих поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

З 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами прийматимуться уповноваженими посадовими особами виконавчих органів сільських, селищної рад відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг, які передаватимуть їх протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення для подальшого опрацювання.

З 1 березня 2021 р. заяви з необхідними документами прийматимуться посадовими особами виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг виключно з використанням Програмного комплексу «Інтегрована Інформаційна система «Соціальна громада», з формуванням електронної справи.

Заяви з необхідними документами (після формування електронної справи) у паперовому вигляді будуть передаватися відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення не рідше ніж раз на два тижні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь