Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Щодо забезпечення твердим паливом і скрапленим газом осіб, які мають право на пільги та житлові субсидії.

Дата: 10.02.2021 14:57
Кількість переглядів: 694

Постановою Кабінету Міністрів України від 23.04.2012 № 356 "Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам" затверджено граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу для надання у 2016 році пільг і житлових субсидій населенню на їх придбання за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Зазначеним рішенням Уряду передбачено, що у наступних роках граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу індексуються на коефіцієнт, який включає прогнозний індекс споживчих цін поточного року та прогнозні індекси споживчих цін за попередні роки починаючи з 2017 року.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 671 "Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки" схвалено Прогноз індексу споживчих цін на 2021 рік, що становить 107,3% у розрахунку грудень до грудня попереднього року.

В зв'язку з наведеним та з метою застосування єдиного підходу по Рівненській області щодо надання пільг і житлових субсидій населенню на придбання твердого палива і скрапленого газу у 2021 році граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу складають:

  • 2947,26 гривень за одну тонну;
  • 294,73 гривень за один балон.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь