Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про проведення щорічного VII «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку» ГО «Let's do it, Ukraine» (ЛЕЦ ДУІТ ЮКРЕЙН)

Дата: 19.03.2021 11:37
Кількість переглядів: 927

З метою залучення молоді до волонтерської діяльності, пошуку оптимальних рішень щодо створення дієвого механізму взаємодії органів державної влади та громадськості у реалізації суспільно значущих проєктів, розвитку волонтерського руху та обміну досвідом щодо кращих практик залучення волонтерів до вирішення соціальних питань, розвитку корпоративної соціальної відповідальності всеукраїнський молодіжний рух «Let's do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України проводить VII Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, який пройде по всіх областях України з 16 березня по 30 квітня 2021 року.

До участі у Форумі запрошено представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадського суспільства, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтерів, лідерів учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів.

Запорукою якісного результату ми бачимо конструктивний діалог між усіма секторами українського суспільства. Під час Форуму зможуть представити свої плани соціальної діяльності на 2021 рік, адаптовані під сучасні реалії карантинних обмежень, заручниками яких став увесь світ.

У Рівненській області Форум відбудеться 26 березня з 10:00 до 12:30.

Запрошуємо Вас взяти участь у Форумі, який пройде в онлайн-форматі (сервіс ZOOM, трансляція на сторінку у Facebook). Час для виступу - 5-7 хв.

Для реєстрації просимо заповнити онлайн-анкету за посиланням https://forms.gle/XRU81N7RBMFjmFg76 до 19 березня 2021 року включно.

Детальну інформацію читайте на сайті https://letsdoitukraine.org

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь