Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Раніше перейдеш на тариф – більше вигоди матимеш

Дата: 27.05.2021 08:42
Кількість переглядів: 689

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує своїм клієнтам якнайшвидше скористатися комерційною пропозицією тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», а відтак зменшити фінансове навантаження під час опалювального сезону.

Дана пропозиція дозволяє фінансове навантаження на сімейний бюджет розподілити рівномірно упродовж року. За умовами даного тарифу, річний обсяг енергоспоживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, і споживач щомісяця сплачує за газ рівними частинами.

Вартість природного газу по тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» змінюватися не буде і становитиме 7,99 грн за кубометр. Перейти на тариф можна до 31 серпня нинішнього року, а діятиме пропозиція до 30 квітня наступного. 

Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

 «Споживачі, котрі якнайшвидше перейдуть на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», зможуть отримати вигоди якнайбільше. Оскільки під час підрахунку платежу до уваги береться місяць під’єднання на тариф. Дана пропозиція дозволить споживачам сплачувати менше від реального споживання. Особливо вигоду цього тарифу відчують споживачі, котрі використовують газ для підігріву води та мають індивідуальне опалення», – зазначив директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

 Для переходу на тариф  «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву приєднання:

Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

Нагадуємо, усі побутові споживачі з 1 травня автоматично переведені на річний тариф з фіксованою ціною. Дане нововведення ініційоване Урядом та НКРЕКП. Для споживачів воно має бути страховкою від цінових коливань та гарантією стабільної ціни впродовж року. Втім, клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» мають змогу й обирати інші тарифні пропозиції, ознайомитися з якими можна на сайті компанії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь