Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ

Дата: 10.06.2021 09:42
Кількість переглядів: 167

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160 – IV від 11.09.2003 року з подальшими змінами і доповненнями, пп.12.3.4 п.12.3 ст.12 Податкового кодексу України Мирогощанська сільська рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднює:

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про затвердження Положення та встановлення ставок транспортного податку на території Мирогощанської сільської ради на 2022 рік».

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайт Мирогощанської сільської ради http://myrogoshanska.gromada.org.ua/reestr-aktiv-09-21-50-22-12-2020/.

 З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у приміщенні Мирогощанської сільської ради  у секретаря виконавчого комітету.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на адресу Мирогощанської сільської ради.  

 

Поштова адреса: 35623, вул. Миру, 100, с.Мирогоща, Дубенський район, Рівненська область, Мирогощанська сільська рада; електронна адреса: mirogoschaotg@ukr.net.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь