Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення про допуск до участі у конкурсі

Дата: 16.06.2021 14:03
Кількість переглядів: 195

За результатами першого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області до участі у конкурсі допущено кандидата КОВАЛЬЧУКА Віктора Миколайовича (Протокол додається)

Конкурс відбудеться 25 червня 2021 року о 09.00 год.

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу

на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи

I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області

16.06.2021р.                                                                                            11.00 год.

 

Місце проведення – відділ освіти Мирогощанської сільської ради.

ПРИСУТНІ:

ЗАЙЧУК Світлана Володимирівна, представник Дубенської районної профспілкової організації працівників державних установ - голова комісії.

МАЗУР Андрій Володимирович, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю управління Державної служби якості освіти у Рівненській області – заступник голови комісії.

СМАЛЮК Ольга Богданівна, представник Дубенської районної організації профспілки працівників освіти і науки України – секретар комісії.

 Члени комісії:

ДУХНИЧ Ірина Володимирівна, депутат Мирогощанської сільської ради.

ЗЕЛЕНЮК Людмила Миколаївна, головний спеціаліст відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю управління Державної служби якості освіти у Рівненській області.

ДЕЩИНСЬКИЙ Сергій Миколайович, депутат Мирогощанської сільської ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Про розгляд заяв претендентів для участі у конкурсі на посаду керівнника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області та поданих ними документів відповідно до вимог Положення про конкурс на посаду керівника комунального  закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням Мирогощанської сільської ради від 13.05.2021року № 586.  Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів для участі у конкурсному відборі.

ІІ. Про повідомлення кандидатів щодо відповідності поданих документів і допуск до участі у конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

І. СЛУХАЛИ:

 1. ЗАЙЧУК С.В., голова конкурсної комісії, повідомила про наявність заяв претендентів для участі у конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області та поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам, ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, а також повідомила, що на розгляд конкурсної комісії поступила заява КОВАЛЬЧУКА Віктора Миколайовича, діючого директора Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який бажає взяти участь у конкурсному відборі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

         Також перелічила всі подані претендентом документи для участі у конкурсі та зазначила, що всі вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

СЛУХАЛИ:

2. ДУХНИЧ І.В., член комісії, яка запропонувала конкурсній комісії прийняти рішення про допущення та/або недопущення претендента для участі у конкурсному відборі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про допуск КОВАЛЬЧУКА Віктора Миколайовича до участі в конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області:

Підсумки голосування:

«за»        __6__

«проти» ___0___

«утримались» __0___

ВИРІШИЛИ:

1.Допустити до участі в конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області - КОВАЛЬЧУКА Віктора Миколайовича.

2. Конкурсній  комісії у своїй роботі керуватися Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням Мирогощанської сільської ради від 13.05.2021року № 586.

  ІІ. СЛУХАЛИ:

1. ЗАЙЧУК С.В., голова конкурсної комісії «Про повідомлення кандидатів щодо відповідності поданих документів і допуск до участі у конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» доручила СМАЛЮК О.Б., секретарю конкурсної комісії повідомити кандидата КОВАЛЬЧУКА В.М. про допуск до участі в конкурсі на посаду керівника Княгининської загальноосвітньої школи I-III ступенів відповідно до вказаного в заяві способу.

2. МАЗУР А.В., заступник голови комісії, зазначив, що, відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, засновник зобов’язаний організувати та забезпечити ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору та вніс пропозицію щодо перенесення часу початку другого засідання конкурсної комісії, яке має відбутися 25 червня 2021 року, з 10.00 год на 09.00 год.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про перенесення часу початку другого засідання конкурсної комісії з 10.00 на 09.00 год  25.06.2021 року.

Підсумки голосування:

«за»        __6__

«проти» ___0___

«утримались» __0___

ВИРІШИЛИ:

Перенести час початку другого засідання конкурсної комісії з 10.00 на 09.00 год  25.06.2021 року.

 

Голова комісії                      _____________          Світлана ЗАЙЧУК

Заступник голови комісії     _____________          Андрій МАЗУР                                     

Секретар комісії                  _____________          Ольга СМАЛЮК

Члени комісії:                      _____________          Ірина ДУХНИЧ                                                                                                                        _____________          Людмила ЗЕЛЕНЮК                                                                                                              _____________           Сергій ДЕЩИНСЬКИЙ                                                                                                                                                                 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь