Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

У Мирогощанській громаді відзначили головне державне свято – 30-ту річницю від Дня Незалежності України.

Дата: 25.08.2021 16:17
Кількість переглядів: 1173

Традиційно розпочали з молебеню за Україну у Свято-Михайлівській церкві. За вщент заповненої глядацької зали Мирогощанського агарного коледжу урочистості відкрила голова сільської ради Надія Чух. З вітальним словом також звернулися директор коледжу Віктор Терновик, депутат Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук та член спілки письменників України – Любов Пшенична.

Під час концертної програми почесною відзнакою «Гродість Мирогощанської громади» нагородили кращих учнів та їх наставників. Відзначили активну молодь громади, переможців обласних спортивних змагань та фестивалів вокального мистецтва, керівників установ, організацій, майстрів народної творчості.

На свято були запрошені учасники АТО/ООС на Сході України. З 2014 року на захист нашої держави стали кращі сини і дочки країни, серед яких 56 жителів громади. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто не повернувся з поля бою.

Чудовий настрій протягом трьох годин глядачам дарували солісти та колективи закладів культури Мирогощанської громади. Загалом було представлено понад 30 номерів. Під час свята відбувся розіграш щасливої лотереї, а у конкурсі «Кращі господині громади» перемогли працівники закладів культури та Листвинської гімназії.

Впродовж свята працювали виставки хлібних виробів та здобної випічки, найсмачніших страв української традиційної кухні, майстрів народної творчості, тематичні локації, а найменших жителів громади розважав аніматор.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь