Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Щодо проходження профілактичних медичних оглядів

Дата: 27.09.2021 14:26
Кількість переглядів: 468

Дубенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2021 № 954 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. № 677» підпункт 4 пункту 24 виключено. Цим пунктом, на період дії карантину, тимчасово дозволялось залучення до роботи без проходження попереднього (під час прийняття на роботу) та періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, робота яких пов'язана із забезпеченням безпеки руху та обслуговуванням залізничного транспорту, підприємств міжгалузевого промислового залізничного транспорту, працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення, визначених у переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 р. № 559.

Враховуючи викладене вище:

  1. Інформуємо структурні підрозділи територіальних громад, керівників закладів освіти, суб'єктів господарювання щодо необхідності проходження профілактичних медичних оглядів у відповідності наказу Міністерства охорони здоров'я України від 23.07.2002 №280 .
  2. При здійсненні заходів державного нагляду спеціалістами управління буде проводитися контроль за станом проходження профілактичних медичних оглядів, наявністю особистих медичних книжок працівників окремих професій, виробництв і організацій,  діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб та, у разі допуску до роботи осіб без пройденого медичного огляду, будуть застосовуватись заходи адміністративного впливу.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь