Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про скликання 16 чергової сесії VIІІ скликання Мирогощанської сільської ради

Дата: 07.10.2021 09:53
Кількість переглядів: 285

12 жовтня 2021 року о 11 год. 00 хв. року в приміщенні зали засідань Мирогощанської сільської ради відбудеться 16 чергова сесія VIІІ скликання Мирогощанської сільської ради

Орієнтовний порядок денний

16 сесії  восьмого скликання Мирогощанської сільської ради

Дубенського району, Рівненської області

 12 жовтня 2021 року

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Мирогощанської сільської ради на 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сільської ради №207 від 24.12.2020 року.
  3. Про внесення змін до Програми розвитку, належного функціонування та підвищення ефективності роботи комунального підприємства «Мирогощанське» на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сілськької ради №208 від 24.12.2020 року.
  4. Про внесення змін до Програми проведення культурно-мистецьких  заходів в населених пунктах Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішення сесії Мирогощанської сільської ради №210 від 24.12.2020 року.
  5. Про внесення змін до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг по Мирогощанській сільській раді на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сільської ради № 348 від 02.03.2021 року.
  6. Про внесення змін до Програми  надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Мирогощанської сільської на 2021  рік,затвердженої рішення сесії Мирогощанської сільської ради №212 від 24.12.2020 року.
  7. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішення сесії Мирогощанської сільської ради №211 від 24.12.2020 року.

Інформує: Начальник фінансового відділу – Кругліцька О.В.

  1. Про взяття на облік вуличного освітлення по вулиці Миру в с. Мирогоща Друга, Дубенського району Рівненської області.
  2. Про взяття на облік вуличного освітлення по провулку Шевченка в с. Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області.
  3. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття  вул. Садова с. Мирогоща  Друга Дубенського району Рівненської області».
  4. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Шевченка с. Липа Дубенського району Рівненської області».
  5. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Молодіжна с. Мирогоща Друга Дубенського району Рівненської області».
  6. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт вуличного освітлення по  вул. Миру в с. Мирогоща Друга Дубенського району Рівненської області».
  7. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт вуличного освітлення по  вул. Залізнична с. Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області».

Інформує: Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер – Корнишук Л.Ф.

  1. Про внесення до Єдиного державного реєстру додаткових кодів видів економічної діяльності Білоберізької гімназії Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.
  2. Про внесення до Єдиного державного реєстру додаткових кодів видів економічної діяльності Листвинської гімназії Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

 Інформує: Начальник відділу освіти – Зайчук С.В.

  1. Про внесення змін до Регламенту Мирогощанської сільської ради.
  2.  Про інвентаризацію нерухомого майна, що належить до комунальної власності Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.
  3. Про внесення змін до рішення Мирогощанської сільської ради №228 від 24.12.2020 року «Про затвердження структури та штатної чисельності працівників КП «Мирогощанське» Мирогощанської сільської ради на 2021 рік».

Інформує: Начальник юридичного відділу – Грицюк Б.А.

  1.   Земельні питання.

Інформує: Спеціаліст - землевпорядник І категорії - Якута В.Ф.

  1.  Земельні питання.

Інформує: Інспектор-землеупорядник – Гандзюк Т.В.       

Різне

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь