Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

01 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІдом

Дата: 01.12.2021 08:02
Кількість переглядів: 706

1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. Червона стрічка – символ солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему.

Усвідомлення нами високої цінності власного здоров’я, свідома безпечна поведінка, високі моральні якості, повага й толерантність до людей, яким не вдалося уникнути захворювання – вірний шлях попередження захворювання на СНІД. Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними.

Ми звертаємось до молоді – будьте обачними, бережіть своє здоров’я та здоров’я близьких вам людей. Пам’ятайте, що всього один легковажний вчинок може зруйнувати ваше життя. Не забувайте, що боротися потрібно з епідемією, а не з людьми, що живуть з ВІЛ.

У кожного з нас є близькі люди, діти, онуки; час йде, а СНІД ще не переможений. Ось чому нам так важливо навчитися слухати тих, хто опинився по той бік біди. Пам'ятайте, носії ВІЛ – просто люди, які так хочуть жити. Бережіть себе, піклуйтеся про ближніх. Разом ми зуміємо знищити вірус раніше, ніж він знищить нас.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь