Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Гаряча жнивна пора розпочинається. Визначили вартість обмолоту!!!

Дата: 20.07.2022 12:07
Кількість переглядів: 278

Сказати, що цьогорічні жнива будуть особливі – це не сказати майже нічого. Війна наразі триває, а селянин тепер думає, як оперативно зібрати свій урожай.

Тому для запобігання створення соціальної напруги населення Мирогощанської громади, у зв’язку з можливим завищенням цін на послуги обмолоту зернових культур, з ініціативи сільського голови разом з депутатським корпусом обговорили питання, щодо встановлення розцінки обмолоту 1 га зернових культур в 2022 році.

Мирогощанська сільська рада інформує надавачів послуг, що рекомендована розцінка за обмолот 1 га не вище – 4500 грн., 1 сотки – 45 грн.

Також, до відома надавачів послуг було доведено розрахунок вартості обмолоту 1 га зернових культур в 2022 році, наданий відділом агропромислового розвитку Дубенської райдержадміністрації ( https://dubnorda.rv.gov.ua/news/pochim-zhnyva-vyznachyly-vartist-obmolotu )

Крім того, інформуємо власників комбайнів про важливість подання разової декларації на послуги з обмолоту зернових культур та сплату прибуткового податку. Декларацію можна подати в електронному кабінеті платника податків за допомогою цифрового підпису або особисто в Дубенській державній податковій інспекції (кабінет № 310). Декларування доходів та сплата податків є важливим наповненням бюджету сільської ради для розвитку громади.

Наголошуємо власникам земельних ділянок про недопустимість спалювання соломи, особливо в період спеки. У разі необхідності виявлення пожежі, обов’язково повідомляти пожежну службу. Ні в якому разі не залишати без нагляду місця спалювання, щоб не допустити переміщення вогню на сусідні поля чи господарства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь