Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Долучитайтеся до конкурсу «Спортивні рекорди. Гімнастичний»

Дата: 14.09.2022 14:46
Кількість переглядів: 277

Обруч, або хула-хуп — це спорядження кільцеподібної форми, яке використовується для зміцнення м'язового корсету в області стегон, живота і талії. У 50-х рр. минулого століття Річард Кнерр намагався запатентувати фітнес-обруч як свій «винахід», але це йому не вдалося. Незважаючи на те, що в масову культуру хула-хуп увійшов саме після широкої комерційної кампанії цієї людини. Вербові, виноградні, ротангові, трав’яні і навіть бамбукові обручі крутили на талії багато народів з глибокої давнини. А перша хвиля популяризації сталася ще в XIV ст. Тоді англійські медики приписували вертіння дерев’яних кілець на талії при болях у животі і серцевій немочі. Сьогодні – заняття з обручем досить популярна і знайома кожному ще з дитинства активність.

Цього тижня перевірити свої можливості у вмінні обертати обруч зможуть всі, хто долучиться до конкурсу «Спортивні рекорди. Гімнастичний». Завдання досить просте – зняти 30-ти секундне відео з виконанням цієї активності та з 10 год. 00 хв. 16 вересня до 10 год. 00 хв. 19 вересня 2022 року розмістити його у події «Спортивні рекорди. 9 тур. Гімнастичний» на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук»:

https://www.facebook.com/events/766948741277496/?active_tab=discussion

Детальніше ознайомитись з умовами можна за посиланням:

https://sportforall.rv.ua/?page=3&article=2587  

https://sportforall.rv.ua/?page=3&article=2660

Якщо ви готові встановлювати власні рекорди – долучайтесь до участі в онлайн події самостійно, разом з друзями, чи всією сім’єю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь