Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Шановні військовослужбовці, ветерани та захисники України!

Дата: 06.12.2022 07:55
Кількість переглядів: 192

 

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, ветерани та захисники України!
Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України!
 
       Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Дякуємо кожному з вас за відданість українському народу та особистий внесок у захист держави. Ваш героїзм, мужність та праця – неоціненні. Адже саме Збройні Сили є запорукою нашої незалежності та гарантом безпеки України від зовнішніх викликів.
З 2014 року День Збройних Сил України відзначається в умовах війни на сході країни, а з 24 лютого 2022 року повномасштабної війни на теренах нашої держави. Тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. 
Ми переконані , що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. Щира вдячність українським воїнам, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляємо голови перед родинами тих, хто віддав своє життя в російсько-українській війні.
А також дякуємо матерям, які виховали справжніх патріотів, що без остраху вдягли військову форму і боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.
Бажаємо вам миру, здоров’я та якнайшвидшої Перемоги!

Все буде Україна!
Слава Україні! 
Героям слава!

З повагою, 
сільський голова            Надія ЧУХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь