Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Не - конференція волонтерських ініціатив "Together to Victory"

Дата: 01.03.2023 15:52
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

 

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року все українське суспільство піднялося у боротьбі проти загарбників. Малі локальні спільноти у відносно безпечних регіонах країни теж активно включилися до спільного єднання і підтримки всім потребуючим. Так, у громадах Рівненщини знайшли безпечний прихисток десятки тисяч наших співгромадян, які стали внутрішньо переміщеними особами. Слід відзначити, що між ВПО і місцевими жителями в цілому налагодилися дружні відносини, кожен зміг себе знайти у якійсь корисній справі – зборі продуктової допомоги, організації безоплатних тренінгів чи занять, приготування страв і випічки, збору коштів для потреб ЗСУ та багато інших ініціатив. Такі ініціативи не поодинокі, вони стали проявом патріотизму, єдності і любові до України.

Тому команда громадської організації "Сприяння розвитку села" в рамках проєкту "Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив", пропонує створити комунікаційний майданчик для гуртування, спілкування однодумців, обміну досягненнями і досвідом. Ми вважаємо, що таким чином посилиться значення кожної окремої ініціативи, вдасться донести до більшої кількості людей важливість благодійної діяльності, можливості волонтерських груп у реагуванні на кризи.

Участь у не-конференції «Together to Victory» передбачає дві форми - спікер та учасник. Якщо Вам є чим поділитися з широкою аудиторією, вкажіть це у формі нижче. Наша команда зв'яжеться з Вами для узгодження деталей. В обох випадках просимо заповнити  реєстраційну форму.

Цільова аудиторія - жителі Рівненської області.

Місце проведення не-конференції: Рівненська обл., Дубенський р-н, с. Боремель, вул. Горохівська, 1 (ВРК "Боремель Хіллз").

Дата проведення: 30 березня 2023 року.

Контактна особа: 096-9502788, 067-1088849 (Сергій Щербатюк)

Реалізовується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь