Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Вплив сімейного виховання на розвиток і виховання дитини

Дата: 25.08.2023 08:55
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

Аби кожна дитини в громаді виховувалась у люблячій родині 24 серпня 2023 року на базі Кінно-спортивного клубу «Вільні», фахівцем із соціальної роботи відділу у справах сім’ї, дітей, молоді та соціального захисту населення та службою у справах дітей спільно із залученням Інклюзивно- ресурсного центру Варковицької сільської ради, проведено тематичний захід «Сім’я – це Божий дар».
Учасниками заходу стали сім’ї, із вразливих категорій та внутрішньо переміщені.
В ході заходу проведено анкетування з батьками «Батьки та діти», метою якого є формування свідомого батьківства. Надавались консультаційні та інформаційні послуги; ознайомлено із законодавством України щодо належного виконання батьками свої обов’язків та популяризація сімейних форм виховання; проведено декілька творчих вправ та хвилинка релаксу на кріслах-мішках.
Спеціалістами Інклюзивно-ресурсного центру Варковицької сільської ради надано консультації психолога, логопеда та реабілітолога;  організовано та проведено спортивно-розважальний захід для дітей, метою якого є формування здоров'я та збережувальної компетентності. Під час зустрічі проведено: рухливі ігри, естафети, вправи для розвитку уваги, кмітливості, спритності, які сприяли розвитку творчих здібностей дітей.
По завершенню заходу «Мобільна студія соціалізації», з метою відновлення ментального здоров’я  дітей та їх батьків, надала можливість насолодитись спілкуванням, доглядом та  прогулянкою з кіньми.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь