Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Вплив сімейного виховання на розвиток і виховання дитини

Дата: 25.08.2023 08:55
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

Аби кожна дитини в громаді виховувалась у люблячій родині 24 серпня 2023 року на базі Кінно-спортивного клубу «Вільні», фахівцем із соціальної роботи відділу у справах сім’ї, дітей, молоді та соціального захисту населення та службою у справах дітей спільно із залученням Інклюзивно- ресурсного центру Варковицької сільської ради, проведено тематичний захід «Сім’я – це Божий дар».
Учасниками заходу стали сім’ї, із вразливих категорій та внутрішньо переміщені.
В ході заходу проведено анкетування з батьками «Батьки та діти», метою якого є формування свідомого батьківства. Надавались консультаційні та інформаційні послуги; ознайомлено із законодавством України щодо належного виконання батьками свої обов’язків та популяризація сімейних форм виховання; проведено декілька творчих вправ та хвилинка релаксу на кріслах-мішках.
Спеціалістами Інклюзивно-ресурсного центру Варковицької сільської ради надано консультації психолога, логопеда та реабілітолога;  організовано та проведено спортивно-розважальний захід для дітей, метою якого є формування здоров'я та збережувальної компетентності. Під час зустрічі проведено: рухливі ігри, естафети, вправи для розвитку уваги, кмітливості, спритності, які сприяли розвитку творчих здібностей дітей.
По завершенню заходу «Мобільна студія соціалізації», з метою відновлення ментального здоров’я  дітей та їх батьків, надала можливість насолодитись спілкуванням, доглядом та  прогулянкою з кіньми.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь