Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привітання працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом!

Дата: 19.11.2023 08:03
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Щиро вітаю працівників сільськогосподарської галузі громади з  професійним святом!
Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.
Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято  дбайливих працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерів і власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання.
Ваша напружена праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади та запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії  залишаються  взірцем для багатьох поколінь. Адже попри війну в країні продовжуєте вирощувати і збирати врожаї. 
З глибокою шаною дякую вам за нелегку, але таку потрібну всім  працю. Щиро бажаю здійснення планів і задумів, втілення в життя усіх сподівань. Нехай ваші роботящі руки не знають втоми, під мирним небом щедро родять ниви, будуть багатими врожаї, сільськогосподарська праця приносить задоволення і достаток, в родинах панує злагода, а в серці – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні.
Низький уклін кожному з вас за хліб на столах, за самовіддану працю, за постійну допомогу ЗСУ, за вірність обраній справі!

 

Разом – до Перемоги!

З повагою, 
сільський голова                                               Надія ЧУХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь