Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Дата: 06.12.2023 07:37
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – найвища честь, покликання. Сьогодні День Збройних Сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. 
На жаль, небесне військо поповнилося жителями нашої громади... Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв. Молюсь за повернення безвісти зниклих захисників.
Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Разом з вами за цей короткий період ми змогли збудувати нову Українську армію. Національну. Патріотичну. Відважну. 
Українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.
Бажаю усім пройти складні випробування, що випали на вашу долю, повернутися до рідних домівок, де на вас чекають з Перемогою!
Здоров’я і благополуччя вам! Миру і злагоди!

З повагою, 
сільський голова  Надія ЧУХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь