Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Кортеж із загиблим воїном зустрічали живим коридором. Гудзікевич Руслан Ананійович народився 01 жовтня 1988 року.

Дата: 08.03.2024 17:36
Кількість переглядів: 46

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.
На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… Велике горе об’єднало небайдужих жителів Мирогощанської громади, які зібралися в селі Глинськ Здолбунівського району, щоб провести нашого захисника до останнього місця спочинку.
Кортеж із загиблим воїном зустрічали живим коридором.
Гудзікевич Руслан Ананійович народився 01 жовтня 1988 року.
Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя.
Прощання з загиблим воїном проходило  в селі Глинськ, де зібралися його рідні,  близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.
Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті усіх, хто знав,любив і шанував Руслана. Сумуємо разом із Вами... Низько схиляємо голови в скорботі! Пам’ять загиблого воїна Гудзікевича Руслана Ананійовича було вшановано хвилиною мовчання. Заупокійне богослужіння та прощання з загиблим воїном-земляком відбулося у Свято-Кирило-Мефодіївському храмі.Поховали мужнього воїна на глинському кладовищі.
Останню шану побратими віддали полеглому воїну військовим салютом.

Вічна пам'ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь