Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

07 березня в Мирогощанському ліцеї проведено ll територіальний етап  : Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги " з волейболу серед команд юнаків та дівчат Мирогощанського та Княгининського ліцеїв.

Дата: 09.03.2024 10:01
Кількість переглядів: 54

Мирогощанська громада долучилася до Всеукраїнського проєкту " Пліч-о-пліч ", який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молодці та спорту України,  Міністерством освіти України та Рівненською обласною адміністрацією. Його головна мета  - залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, відчуття атмосфери спілкування,  дружби та олімпійського духу.
Команди закладів загальної середньої освіти нашої громади позмагаються у п'яти видах спорту: баскетбол, волейбол,  футзал,  спортивне орієнтування та черлідинг. 
07 березня в Мирогощанському ліцеї проведено ll територіальний етап  : Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги " з волейболу серед команд юнаків та дівчат Мирогощанського та Княгининського ліцеїв.
Захід розпочався з Державного Гімну України.  Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих Героїв,  які поклали своє життя на вівтар Перемоги,  заради майбутніх поколінь, свободи та незалежності Батьківщини. Учасників змагань привітали: перший заступник сільського голови Максим Намчук,  директор Мирогощанського ліцею Ольга Яковець, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Віталій Дзядик. Ведучі Ольга Гук та Дмитро Гандзюк дали старт і гра розпочалася. Спортивне дійство відкрила своїм виступом команда з черлідингу Мирогощанського ліцею. 
За результатами змагань перемогу здобули юнаки та дівчата Мирогощанського ліцею. Переможців нагороджено Кубками та дипломами, також вони вибороли почесне право представляти громаду з волейболу на lll районному етапі Пліч-о-пліч. 
Завдячуючи Збройним Силам  України ми маємо можливість займатись активним спортивним життям яке проходить під гаслом " Разом Переможемо ".
Щира вдячність організаторам та учасникам змагань.  

# разомпереможемо
# плічопліч
# шкільніліги# sclerosis
# scl_rivneregio


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь