Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Дорогі наші мами!

Дата: 12.05.2024 07:45
Кількість переглядів: 49

Фото без опису
У неділю, 12 травня, Україна відзначає День Матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя. Тепло маминих сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.
Ваше покликання – бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині. Нехай у вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення ваших дітей.
Низький уклін та особлива шана матерям наших воїнів-захисників, які неймовірними зусиллями й ціною власного життя творять нову історію держави. Доземний уклін усім матерям воїнів-героїв, які віддали найдорожче - своє життя за мир і спокій у наших домівках. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України! Сили, терпіння матерям дочекатися безвісти зниклих захисників нашої громади та всієї України.  Молюся разом з вами за повернення з війни наших захисників та захисниць.
Дякую за ваше виховання та жертовність, завдяки яким виростають особистості, які сьогодні на всіх фронтах боронять нашу державу та її незалежність!
Дякую вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за ваші терпіння і витримку.
Усім вам, наші дорогі мами, зичу міцного здоров’я та миру, поваги і підтримки від дітей, онуків та чоловіків, а від Всевишнього - благословення! 
Зі святом  вас!

З повагою, 
сільський голова  Надія ЧУХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь