Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Повторне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках процедури громадського обговорення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 27.05.2024 12:13
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Повторне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках процедури громадського обговорення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку 

       Відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, Мирогощанська сільська рада повторно повідомляє про проведення громадських слухань в рамках процедури громадського обговорення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 6,9376 га (кадастровий номер: 5621684200:07:005:0168) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами неселених пунктів (с. Мирогоща Перша) на території Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту.  

       Підстава для розроблення: рішення сесії Мирогощанської сільської ради № 2233 від  30 червня 2023 року та завдання на розроблення детального плану території.

       Замовник: Мирогощанська сільська рада Рівненського району Рівненської області.

       Розробник: ФОП Касянчук Людмила Петрівна.

      З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитись в адмінприміщенні Мирогощанської сільської ради за адресою: вул. Миру, буд. 100, с. Мирогоща  Друга,  Дубенський район, Рівненська область, 35623 та на офіційному веб-сайті сільської ради.

       Пропозиції (зауваження) від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань у письмовій формі приймаються до 31 травня 2024 року за адресою: вул. Миру, буд. 100, с. Мирогоща  Друга,  Дубенський район, Рівненська область, 35623 та за електронною адресою: ____________. Пропозиції (зауваження), подані після встановленого строку, не розглядаються.

       Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – ______________________ _______________.

       Громадські слухання відбудуться 31 травня 2024 року  об 11 годині в приміщенні Мирогощанської сільської ради за адресою: вул. Миру, буд. 100, с. Мирогоща  Друга,  Дубенський район, Рівненська область, 35623.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь