Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

НЕ ЗАГУБИ СВІЙ ШАНС

Дата: 24.04.2017 22:10
Кількість переглядів: 619

Фото без описуУ дитинстві та юності кожен із нас мріє здобути перемоги, досягнути вершин. Добре, коли мрія стає реальністю, коли для її здійснення докладається максимум зусиль. Так можна сказати про вихованців та наставників Мирогощанської школи мистецтв. Їхня наполеглива праця завжди увінчана перемогами.

      21 квітня в Палаці культури м. Луцьк відбувся 9-й Всеукраїнський вокально-хореографічний фестиваль-конкурс "Твій шанс", на який з'їхалися учасники з різних Фото без описуобластей,  аби визначити, хто найкращий. Організатором  конкурсу виступив продюсерський центр "Твій шанс" та його директор Анастасія Тимощук. Як завжди традиційно, оцінювали конкурсантів запрошені імениті члени журі. Це – головний диригент Державного академічного Волинського народного хору Олександр Стадник, солістка гурту “Резус-блюз” Інна Кириченко та один із лідерів гурту “Флайза” Андрій Тимчук, Богдан Урхов - артист балету, хореограф Фото без описуТанцювальної школи В. Ями, м. Івано-Франківськ; суперфіналістка 9 міжнародного сезону телепроекту «Танцюють всі» - Ілона Федорко; Ілля Падзіна -  танцюрист, хореограф супер-фіналіст телепроекту "Танцюють всі - 7" ,топпедагог "DSide dance studio", сертифікований педагог "Myway Dance Centre". Обрати кращих дуже складно, кажуть організатори, адже цього року конкурс зібрав тисячу найталановитіших учасників з усієї України віком від 5 до 30 років. У результаті  учасники  отримали свої дипломи за участь та зайняті місця у різних вікових категоріях.Фото без опису

          Учні  Мирогощанської державної школи мистецтв  цьогоріч теж  взяли участь у  конкурсі , використавши  і свій шанс на перемогу. Наші діти, маленькі та великі зірочки,  теж неймовірно  талановиті та завжди налаштовані на позитив та перемогу. Дипломом за І місце у номінації «Вокал» ( І вікова категорія) нагороджена юна  зірочка нашого краю  Декер Анна  та дипломом за участь Козяр Каріна (викладач Оксана Чуй).  За рішенням журі, зразковий хореографічний  колектив  « Ритми серця» (керівник Людмила Гороховська ) здобув дипломи  у всіх вікових категоріях:                             

   І вікова категорія :                                                                                                                   

   ІІ місце – «Український жартівливий танець»;                                                   

   ІІ вікова категорія:                                                      

   ІІІ місце танець «Пірати»;                                                                                          

   ІІІ вікова категорія:                                                                                                      

   ІІІ місце – «Ірландський народний танець».Фото без опису

Вітаємо Вас, наші найкращі та найталановитіші діти та їх наставники, бажаємо і надалі  чимало творчих злетів, нових досягнень та перемог.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь