Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Соціальний захист населення

10 Серпня, 2020 р., 08:57
Урядом відповідно до Закону України від 2 червня 2020 року № 646-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» 22 липня 2020 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» (далі - постанова № 632).
19 Травня, 2020 р., 15:19
На Віртуальній платформі емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 https://moncenter.eduhub.in.ua/кожен охочий може абсолютно безкоштовно отримати емоційну підтримку, психологічну допомогу та онлайн навчання під час карантину, спричиненого пандемією коронавірусу.
13 Травня, 2020 р., 15:25
Уряд на своєму засіданні 8 квітня прийняв постанову “Про реалізацію ініціатив, спрямованих на розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення”, розроблену Міністерством соціальної політики.
23 Квітня, 2020 р., 09:18
Управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації повідомляє, що 25 березня 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 247 «Про особливості надання житлових субсидій», якою внесено зміни у законодавство стосовно призначення субсидій для населення на період карантину, а саме:
23 Квітня, 2020 р., 09:12
     Управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації повідомляє, що з метою посилення соціального захисту населення на період вжиття заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Кабінетом Міністрів України 8 квітня поточного року прийнято постанову № 264. Нормами цієї постанови визначено, що на період карантину, встановленого на загальнодержавному рівні (далі - карантин):
24 Березня, 2020 р., 16:45
Громадська організація "Донбас SOS" з 2014 року займається координацією допомоги особам, які проживають на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей та внутрішньопереміщених осіб.
21 Лютого, 2020 р., 10:42
Постановою Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 року №994 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю. Ці зміни дають можливість забезпечити заходами з реабілітації дітей з інвалідністю не лише внаслідок дитячого церебрального паралічу, а також з іншими захворюваннями, тобто дозволить охопити більш ширшу аудиторію дітей з інвалідністю реабілітаційними послугами, які потребують допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь