Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення

02 Квітня, 2020 р., 10:44
 Пораючись на городах, присадибних ділянках, прибираючи на прилеглих територіях установ, підприємств та організацій, еребуваючи на відпочинку завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Не кидайте непогашені сірники або цигарки. Перш ніж розпалити багаття, розчистіть місце під нього від сухої трави у радіусі одного метра. Не залишайте непогашеного вогнища. Залийте його водою. Не відходьте від нього доти, доки йде дим або пара. Якщо ви помітили пожежу, що починається, намагайтеся загасити її самі підручними засобами. Іноді досить просто затоптати полум’я. Якщо пожежа набрала сили і ви не можете погасити її самотужки, терміново зателефонуйте в оперативно-рятувальну службу за номером “101”.
01 Квітня, 2020 р., 16:10
Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури запрошує Вас до співпраці у галузі освіти.
01 Квітня, 2020 р., 16:06
З метою протидії поширенню коронавірусу в Україні та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу «COVID-19» та на виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги Міністерства юстиції України від 13 березня 2020 року № 06.1 08/478 особистий прийом громадян Дубенським бюро правової допомоги не здійснюватиметься на період запровадження карантину. Консультації та роз'яснення з правових питань можна одержати в телефонному режимі або надіславши лист на електронну адресу.
26 Березня, 2020 р., 12:52
На даний час вразливою категорією населення нашої громади, яка потребує сторонньої допомоги, є особи похилого віку та особи з інвалідністю, які не перебувають на обслуговуванні органів соціального захисту населення (територіальних центрів, будинків-інтернатів, центрів з надання соціальних послуг тощо).
24 Березня, 2020 р., 16:32
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи.
18 Березня, 2020 р., 11:57
Із підвищенням температури повітря все частіше виникають пожежі в екосистемах. Пов’язано це з масовим спалюванням сухої рослинності та її залишків на відкритих територіях. При спалюванні сухих рослинних решток разом із димом у повітря, а потім й у легені людини, потрапляють важкі метали, діоксини, бензопірени, окисиди азоту та найрізноманітніші канцерогенні сполуки. З рослинністю часто горить безліч сміття, що істотно підсилює забруднення атмосфери. Нерідко при випалюванні стерні, сухої рослинності пошкоджуються полезахисні лісові смуги, виникають великі пожежі, у тому числі і в прилеглих лісових масивах.
18 Березня, 2020 р., 11:08
У зв’язку з оголошенням карантину в України, з метою запобігання занесення та розповсюдження  корона вірусної інфекції (COVID-19) , на виконання ст.7, 22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»  Дубенське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби рекомендує  Вам проводити  ряд  профілактичних заходів серед персоналу та відвідувачів закладу, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь