Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Грудня, 2021 р., 19:00
Щиро вітаю усіх вірян західного обряду з величним  святом - Різдвом Христовим! Це свято сповнює кожного християнина новими надіями та задумами, упевнює у переможній силі добра та любові. Тож нехай перша зірка Святого вечора, що сповіщає про народження Сина Божого, стане для кожної родини провісницею миру і християнської злагоди.
24 Грудня, 2021 р., 13:55
Одним із напрямів роботи Дубенської ДПІ Головного управління ДПС в Рівненській області є інформування та залучення платників податків до дистанційних форм взаємодії з органами державної податкової служби з використанням електронних сервісів ДПС.
24 Грудня, 2021 р., 13:54
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 9 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України (далі - спеціальні рахунки) до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.
24 Грудня, 2021 р., 13:53
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  інформує, що платниками екологічного податку є суб'єкти господарювання, юридичні особи, що не провадять господарську (підприємницьку) діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, установи та організації, постійні представництва нерезидентів, включаючи тих, які виконують агентські (представницькі) функції стосовно таких нерезидентів або їх засновників, під час провадження діяльності яких на території України і в межах її континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони здійснюються:
23 Грудня, 2021 р., 09:56
20 грудня 2021 року у відділі освіти Мирогощанської сільської ради проведено відбірковий етап обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємська зірка» серед закладів освіти громади.  Виступи оцінювались за такими критеріями: оригінальність, артистичність, вміння презентувати свій талант, чистота інтонування,  культура виконавської і сценічної майстерності, якість музичного супроводу, дотримання технічних  вимог.    
22 Грудня, 2021 р., 09:06
Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад. На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів. Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.
21 Грудня, 2021 р., 15:55
Гарним подарунком до Новорічно-різдвяних свят педагогам Мирогощанської громади стало отримання новеньких ноутбуків для належної організації освітнього процесу, зокрема в умовах карантинних обмежень. 
21 Грудня, 2021 р., 15:44
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що з 1 січня 2022 року застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп є обов’язковим.
21 Грудня, 2021 р., 15:43
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що суб'єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу, зобов'язані вести в порядку, встановленому законодавством, облік товарних запасів та здійснювати продаж лише тих товарів (послуг), що відображені в такому обліку.
21 Грудня, 2021 р., 15:42
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що ДПС України листом від 13.12.2021 р. №27482/7/99-00-04-01-02-07 з метою забезпечення ефективного податкового адміністрування плати за землю надала інформацію щодо суттєвих змін в системі державного регулювання земельних відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь