Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Грудня, 2021 р., 12:57
Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг. 
06 Грудня, 2021 р., 08:00
Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!
03 Грудня, 2021 р., 09:30
Електронний кабінет особи з інвалідністю розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5.04.2012 № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 362) та постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами).
03 Грудня, 2021 р., 09:25
Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо.
02 Грудня, 2021 р., 16:14
1-2 грудня 2021 року у закладах освіти Мирогощанської громади відбувся І етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.
02 Грудня, 2021 р., 12:11
Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг. 
02 Грудня, 2021 р., 11:14
Дубенський районний відділ ДУ «Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» інформує, що на базі нашого закладу за адресою м.Дубно вул.Грушевського 103 в бактеріологічній лабораторії проводяться швидкі діагностичні тести на визначення COVID-19.
02 Грудня, 2021 р., 08:32
З метою екологічного, природоохоронного та естетичного виховання учнівської молоді,  бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику 01.12.2021 року у Мирогощанській громаді відбулася виставка «Новорічна композиція» та «Український сувенір».
01 Грудня, 2021 р., 08:02
1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. Червона стрічка – символ солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь