Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2019 р., 15:40
       Традиційно, у третій четвер травня в Україні відзначається  День української вишиванки. У Мирогощанській сільський раді до участі у святкуванні активно долучилися учні та учителі закладів загальної середньої та дошкільної освіти, педагоги та студенти Мирогощанського аграрного коледжу. Мирогощанська сільська рада відзначила найактивніших та найкреативніших учасників фото світлин «З вишиванкою в серці» та відзначила цінними подарунками переможців .
21 Травня, 2019 р., 13:49
20 травня 2019 року на базі Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено локальний семінар-тренінг  «Особливості реалізації  фізкультурної освітньої галузі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової  освіти» для учителів закладів загальної середньої освіти Мирогощанської, Тараканівської та Привільненської сільських рад, які здійснюватимуть навчання учнів у 2019-2020 навчальному році.
10 Травня, 2019 р., 15:48
                        Відзначення Дня пам’яті та примирення                   
24 Квітня, 2019 р., 10:29
Цього року фонд «Серце до серця» організовує 14-ту Всеукраїнську благодійну акцію під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка триває з 1-30 квітня 2019 року.
10 Квітня, 2019 р., 17:09
09.04.2019 року в Привільненському ДНЗ «Бджілка» відбулося методичне об’єднання для керіників закладів дошкільної освіти Мирогощанської, Привільненської, Тараканівської та Смизької ОТГ з теми «Безпека життєдіяльності в закладі дошкільної освіти».
08 Квітня, 2019 р., 17:40
08 квітня 2019 року, з метою забезпечення якісної організації навчального процесу в умовах освітньої реформи, на базі Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, відбувся навчальний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти  Мирогощанської, Тараканівської та Привільненської сільських рад з теми  «Розбудова внутрішньої системи якості освіти в  закладах загальної середньої освіти».
08 Квітня, 2019 р., 17:36
У Мирогощанській громаді атестували педагогів
31 Березня, 2019 р., 11:11
Всі виборчі дільниці розпочали свою роботу о 8 годині ранку сьогодні, 31 березня, вчасно та без порушень. Охороняють громадський порядок і безпеку під час проведення чергових виборів президента України поліцейські. Також правоохоронці, військовослужбовці Нацгвардії та члени громадських формувань патрулюють населені пункти громади, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області. Нагадаємо, працівники ситуаційного центру поліції області здійснюють цілодобовий моніторинг інформації щодо порушень виборчого законодавства, а всі поліцейські області несуть службу у посиленому режимі. Напередодні та в день голосування з метою попередження можливих провокацій бійці спецпідрозділу Служби безпеки України здійснюють патрулювання вулиць. Крім того, перевірку виборчих дільниць Рівненської області здійснюють четверо представників організації з безпеки і співробітництва в Європі, які працюють у складі двох груп, а також шість іноземних спостерігачів із Канади, Португалії, Німеччини та Швейцарії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь