Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Червня, 2018 р., 17:44
Надзвичайно насиченим видався травень для працівників методичного центру виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради.
21 Травня, 2018 р., 10:08
16 травня на базі Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось методичне засідання учителів української мови та літератури Мирогощанської та Привільненської ОТГ. Словесники підвели підсумки роботи за минулий навчальний рік, обговорили важливі питання роботи у сучасній освітній траєкторії, а також питання організації та проведення ДПА. Цікавим був парад творчих досягнень учителів – філологів та їх вихованців,  які здобули чимало перемог у конкурсах на районному,  обласному та всеукраїнському рівнях. Свої надбання вони демонстрували присутнім. Педагоги ділилися досвідом, який допомагає розвитку креативності, творчих здібностей, самореалізації учнів та вчителя. На завершення заходу було організовано  мистецьку каву  із літературними вершками, де присутні «смакували» добірним словом  митців, переживали неповторні емоції від літературних шедеврів. -- Киричук Наталія Степанівна
04 Травня, 2018 р., 17:06
03-04 травня 2018 року на Дубенщині традиційно проводилась військово-патріотична гра «Джура». 
02 Травня, 2018 р., 17:44
27 квітня 2018року на базі Костянецького навчально-виховного комплексу відбувся семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти Привільненської та Мирогощанської сільських рад з теми  «Феномен дитячої творчості».
27 Квітня, 2018 р., 10:39
20  квітня 2018  року на базі Привільненської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів відбувся  семінар-практикум  для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Мирогощанської та Привільненської сільських рад з теми «Психологічна профілактика  негативних тенденцій особистості в учнівському середовищі». 
27 Квітня, 2018 р., 09:06
                                                              
25 Квітня, 2018 р., 09:05
20 квітня 2018 року на базі Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти Мирогощанської та Привільненської сільських рад, де розглядались питання пов’язані  з предметною змістовою лінією: моделювання, алгоритмізація й програмування, а саме: «Структура компетентності теми: «Алгоритми та програми»», «STEM технології у програмуванні», «Програмуванням мікроконтролерів за допомогою платформи Arduino».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь