Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Березня, 2019 р., 12:32
Мешканці села Листвин реалізовують давню ідею – окультурення території в центрі села.
29 Березня, 2019 р., 11:11
Дорогу з твердим покриттям (щебеневе) влаштовано в с. Білоберіжжя по вул. Стефаника. Дана дорога фінансується за рахунок власного бюджету Мирогощансько сільської ради.
04 Березня, 2019 р., 18:01
1 березня 2019 року на базі Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів інформатики для педагогів закладів освіти Привільненської, Тараканівської та Мирогощанської сільських рад з теми «Практичне застосування знань здобутих на уроці інформатики у повсякденному житті».
04 Березня, 2019 р., 10:40
У кожного з нас є свої зовсім особливі дивацтва та недоліки. Але є особливості, які роблять наше життя цікавим та гідним, просто потрібно кожного сприймати таким, яким він є, і бачити в ньому хороше! Саме вміння бачити щось хороше, зберегти і захистити світ дитини з особливими потребами вдосконалювали учасники спільного методичного об'єднання працівників психологічних служб Мирогащанської, Привільненської, Тараканівськоі сільських рад та Смизької ОТГ. Захід проходив на базі Смизької ЗОШ І -ІІІ ступенів у теплій доброзичливій атмосфері. Андріюк О.В., соціальний педагог Смизькоі ЗОШ І-ІІІ ступенів познайомила присутніх з особливостями освітнього процесу в умовах інклюзивної освіти. Практичний психолог Панасюк О.Я. провела тренінгове заняття "Світ дитини з особливими освітніми потребами". Позитивних емоцій додав майстер-клас по створенню ляльки з повітряних кульок "Місто друзів".  Всі учасники семінару отримали позитивні та яскраві враження. Психологічна служба методичного центру виконавчого комітету Мирогощанської сільськоі ради вдячна психологічній службі Смизької ОТГ за гостинність! Сподіваємось на подальшу співпрацю!
03 Березня, 2019 р., 19:13
Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті концепції Нової української школи - розвивати індивідуальність, забезпечувати свободу вибору учасників освітнього процесу.
26 Лютого, 2019 р., 08:58
лютого 2019 року на базі Листвинської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар-практикум для вчителів математики з теми «Шляхи впровадження наскрізних змістових ліній ключових компетентностей у навчанні математики».     У теоретичній частині, педагоги Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Круглик О.В. та Савонюк О.В., презентували матеріал, що розкриває суть успішного формування в учнів предметних компетентностей.
19 Лютого, 2019 р., 19:28
«Інтеграція навчання  як засіб формування ключових та  предметних компетентностей школярів», – такою була тема методичного об'єднаднання вчителів зарубіжної  літератури, що відбулося 19лютого 2019 року на базі Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради.
16 Лютого, 2019 р., 17:40
Добре, коли  на території громади проживають люди, які готові власною працею  очистити село від стихійних сміттєзвалищ.
16 Лютого, 2019 р., 17:34
13 лютого 2019  року у загальноосвітні заклади Мирогощанської сільської ради  завітали наші земляки, ветерани-афганці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь