Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Березня, 2017 р., 14:00
Місяць березень неодмінно пов’язуємо з іменем великого Кобзаря. Знову й знову перечитуємо сторінки його геніальних творів, знову й знову шукаємо відповіді на  запитання: чому такою важкою була  життєва доля поета? І щораз, ніби вперше, дивуємося пророчій силі його слів. 
24 Березня, 2017 р., 13:48
Мирогощанська ЗОШ І-ІІІ ст. прийняла участь у спортивному проекті «Посилка успіху» організована Фондом Кличка в Україні.  Метою проекту було: − повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою; − сприяти зміцненню здоров’я дітей шляхом збільшення спортивного інвентарю; − допомагати активним і вмотивованим дітям займатись спортом; − допомогати небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту. Школою, а зокрема, вчителем фізичного виховання Клим’юком Олександром Степановичем, було представлено цікавий відеоролик, у якому педагог креативно презентував роботу спортивних гуртків та секцій школи. Переможна «Посилка успіху», повна новенького обладнання для тренувань, надійшла і до нашої школи. Борися за свою мрію та ніколи не зупиняйся на досягнутому!
21 Березня, 2017 р., 18:54
Ялинки підростають разом з нами...
21 Березня, 2017 р., 18:09
        Ялинки підростають разом з нами...
21 Березня, 2017 р., 18:02
   Лінник Уляна Онисімівна, жителька с.Острів відзначила свій 100-літній юбілей.
16 Березня, 2017 р., 15:50
 Гарні слова надовго залишаються у пам’яті людей, а гарні справи живуть у пам'яті не одного покоління, бо мають якусь особливу вагу. Такою вагомою і особливою виявилася справа школярів Мирогощанської ЗОШ, які взялися розшукати та впорядкувати  могилу Івана Верховця – останнього лірника Рівненщини та Волині. На перший погляд, зовсім непомітний сліпий лірник, що мандрував дорогами нашого краю, ніс силу слова, силу ліри,  що кликали до боротьби за волю. У свій час ще Тарас Шевченко саме кобзарів і лірників називав будителями нації. Мав у великій пошані цих людей.
07 Лютого, 2017 р., 17:11
Мирогощанська ЗОШ І – ІІІ ступенів яка має як статус опорної школи виграла міні – гранд , який проводила американська фірма «Кімоніка» на суму 40 000 тисяч гривень.
02 Лютого, 2017 р., 17:08
02.02.2017 року учні, батьки та працівники Мирогощанської ЗОШ зібрали та завезли у Дубенську райдержадміністрацію майже цілий автобус гуманітарної допомоги на підтримку тих для кого вона вкрай необхідна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь