Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2017 р., 20:12
Пісня споконвіку мала велике значення для нашого народу. Тож правду кажуть,що українець співає цілий рік і цілий вік. В пісні народна душа. Скільки почуттів, думок, емоцій можна передати співом. А якщо з’єднати дві співочі душі, зазвучать вони в унісон мелодією двох сердець.
01 Квітня, 2017 р., 20:08
Щорічно у Княгиненській школі проводиться Шевченківський тиждень, впродовж якого учні читають вірші, організовують конкурси малюнків та стіннівок. Цікавою для учнів стала година спілкування «Живи ,Кобзарю, в пам’яті людській», проведена у формі літературної вітальні учнями 8 класу та учасниками конкурсу читців – декламаторів творів Т.Шевченка. Портрет Шевченка, його твори, крилаті вислови, плакати, вишиванки – все це підсилювало атмосферу свята. Звучали вірші ,линули пісні - і гордістю сповнювалася душа: живе Кобзар у пам’яті людській.
01 Квітня, 2017 р., 20:00
«Жінка – найчарівніше творіння на землі». Під такою назвою був проведений загальношкільний захід у Княгининській ЗОШ І-ІІІ ступенів напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Ведучі свята, учні 10 класу Атаманюк Дмитро та Романчук Роман, привітали всю жіночу половину школи зі святом весни. Щирі слова побажань «здоров’я  з дзвінкої криниці, хліба з української пшениці, рум’янців від калини» прозвучали від уст хлопчиків та директора школи Ковальчука В.М. на адресу наших берегинь.
01 Квітня, 2017 р., 19:56
24 лютого в Княгиненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів. Під час якого  розглядалось   питання на тему «Здоров’язберігаючі аспекти життєдіяльності вихованців ГПД».   
01 Квітня, 2017 р., 19:46
      Святкувати Міжнародний день рідної мови – традиція Княгининської  ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожного року ми вибираємо нові форми проведення. 21 лютого 2017 року організували і провели мовознавчий квест «Дивослово», в якому взяли участь 7-11 класів, об’єднавшись у 5 команд. «Відгадай за назвами предмети», «Морфологічні шаради», «Анаграми», «Загадки-жарти», «Відшукай», «Розв’язування граматичних прикладів», «Ребуси» – саме таку кількість сходинок потрібно було пройти учасникам. Активність, кмітливість, логічне мислення, вміння працювати в команді показали учні, шукаючи «ключі».
28 Березня, 2017 р., 10:13
      У день, коли прийшла на землю вічна Шевченкова весна, яка живе під сонцем нашої любові, щорічно за доброю традицією проходить обласний огляд-конкурс шкіл естетичного виховання.
27 Березня, 2017 р., 15:53
У рамках акції «За чисте довкілля» учні 8 – А класу наводили лад на території села з метою поліпшення естетично-санітарного стану. Школярі збирали та виносили сміття . Усім учням висловлено подяку за активну участь у поліпшенні стану рідного села.
27 Березня, 2017 р., 15:46
Шевченко - наш… Він для усіх століть…
27 Березня, 2017 р., 13:23
Протягом 25-26 березня вихованці хореографічного колективу «Ритми серця» Мирогощанської школи мистецтв брали участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв “АртЦентр талантів – 2017”. Захід проходив у КЗ “Рівненський міський палац культури”. У ці дні палац культури зустрів більше 1000 учасників з різних регіонів України, а також з Грузії, Китаю, Білорусі.
27 Березня, 2017 р., 13:20
26 березня 2017 року у с. Решуцьк Рівненського району розпочався новий сезон змагань зі спортивного орієнтування на Рівненщині, де відбувся І тур змагань «Зелений стадіон - 2017».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь