Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2017 р., 20:16
Минулого тижня учні Княгининської  ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції «Тризуб це Україна»  Учні , одягнувшись у вишиванки, сформували тризуб. Таким чином, учні стали учасниками акції, метою якої є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.
01 Квітня, 2017 р., 20:12
Пісня споконвіку мала велике значення для нашого народу. Тож правду кажуть,що українець співає цілий рік і цілий вік. В пісні народна душа. Скільки почуттів, думок, емоцій можна передати співом. А якщо з’єднати дві співочі душі, зазвучать вони в унісон мелодією двох сердець.
01 Квітня, 2017 р., 20:08
Щорічно у Княгиненській школі проводиться Шевченківський тиждень, впродовж якого учні читають вірші, організовують конкурси малюнків та стіннівок. Цікавою для учнів стала година спілкування «Живи ,Кобзарю, в пам’яті людській», проведена у формі літературної вітальні учнями 8 класу та учасниками конкурсу читців – декламаторів творів Т.Шевченка. Портрет Шевченка, його твори, крилаті вислови, плакати, вишиванки – все це підсилювало атмосферу свята. Звучали вірші ,линули пісні - і гордістю сповнювалася душа: живе Кобзар у пам’яті людській.
01 Квітня, 2017 р., 20:00
«Жінка – найчарівніше творіння на землі». Під такою назвою був проведений загальношкільний захід у Княгининській ЗОШ І-ІІІ ступенів напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Ведучі свята, учні 10 класу Атаманюк Дмитро та Романчук Роман, привітали всю жіночу половину школи зі святом весни. Щирі слова побажань «здоров’я  з дзвінкої криниці, хліба з української пшениці, рум’янців від калини» прозвучали від уст хлопчиків та директора школи Ковальчука В.М. на адресу наших берегинь.
01 Квітня, 2017 р., 19:56
24 лютого в Княгиненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів. Під час якого  розглядалось   питання на тему «Здоров’язберігаючі аспекти життєдіяльності вихованців ГПД».   
01 Квітня, 2017 р., 19:46
      Святкувати Міжнародний день рідної мови – традиція Княгининської  ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожного року ми вибираємо нові форми проведення. 21 лютого 2017 року організували і провели мовознавчий квест «Дивослово», в якому взяли участь 7-11 класів, об’єднавшись у 5 команд. «Відгадай за назвами предмети», «Морфологічні шаради», «Анаграми», «Загадки-жарти», «Відшукай», «Розв’язування граматичних прикладів», «Ребуси» – саме таку кількість сходинок потрібно було пройти учасникам. Активність, кмітливість, логічне мислення, вміння працювати в команді показали учні, шукаючи «ключі».
28 Березня, 2017 р., 10:13
      У день, коли прийшла на землю вічна Шевченкова весна, яка живе під сонцем нашої любові, щорічно за доброю традицією проходить обласний огляд-конкурс шкіл естетичного виховання.
27 Березня, 2017 р., 15:53
У рамках акції «За чисте довкілля» учні 8 – А класу наводили лад на території села з метою поліпшення естетично-санітарного стану. Школярі збирали та виносили сміття . Усім учням висловлено подяку за активну участь у поліпшенні стану рідного села.
27 Березня, 2017 р., 15:46
Шевченко - наш… Він для усіх століть…
27 Березня, 2017 р., 13:23
Протягом 25-26 березня вихованці хореографічного колективу «Ритми серця» Мирогощанської школи мистецтв брали участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв “АртЦентр талантів – 2017”. Захід проходив у КЗ “Рівненський міський палац культури”. У ці дні палац культури зустрів більше 1000 учасників з різних регіонів України, а також з Грузії, Китаю, Білорусі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь