Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Березня, 2017 р., 15:46
Шевченко - наш… Він для усіх століть…
27 Березня, 2017 р., 13:23
Протягом 25-26 березня вихованці хореографічного колективу «Ритми серця» Мирогощанської школи мистецтв брали участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв “АртЦентр талантів – 2017”. Захід проходив у КЗ “Рівненський міський палац культури”. У ці дні палац культури зустрів більше 1000 учасників з різних регіонів України, а також з Грузії, Китаю, Білорусі.
27 Березня, 2017 р., 13:20
26 березня 2017 року у с. Решуцьк Рівненського району розпочався новий сезон змагань зі спортивного орієнтування на Рівненщині, де відбувся І тур змагань «Зелений стадіон - 2017».
24 Березня, 2017 р., 14:00
Місяць березень неодмінно пов’язуємо з іменем великого Кобзаря. Знову й знову перечитуємо сторінки його геніальних творів, знову й знову шукаємо відповіді на  запитання: чому такою важкою була  життєва доля поета? І щораз, ніби вперше, дивуємося пророчій силі його слів. 
24 Березня, 2017 р., 13:48
Мирогощанська ЗОШ І-ІІІ ст. прийняла участь у спортивному проекті «Посилка успіху» організована Фондом Кличка в Україні.  Метою проекту було: − повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою; − сприяти зміцненню здоров’я дітей шляхом збільшення спортивного інвентарю; − допомагати активним і вмотивованим дітям займатись спортом; − допомогати небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту. Школою, а зокрема, вчителем фізичного виховання Клим’юком Олександром Степановичем, було представлено цікавий відеоролик, у якому педагог креативно презентував роботу спортивних гуртків та секцій школи. Переможна «Посилка успіху», повна новенького обладнання для тренувань, надійшла і до нашої школи. Борися за свою мрію та ніколи не зупиняйся на досягнутому!
21 Березня, 2017 р., 18:54
Ялинки підростають разом з нами...
21 Березня, 2017 р., 18:09
        Ялинки підростають разом з нами...
21 Березня, 2017 р., 18:02
   Лінник Уляна Онисімівна, жителька с.Острів відзначила свій 100-літній юбілей.
16 Березня, 2017 р., 15:50
 Гарні слова надовго залишаються у пам’яті людей, а гарні справи живуть у пам'яті не одного покоління, бо мають якусь особливу вагу. Такою вагомою і особливою виявилася справа школярів Мирогощанської ЗОШ, які взялися розшукати та впорядкувати  могилу Івана Верховця – останнього лірника Рівненщини та Волині. На перший погляд, зовсім непомітний сліпий лірник, що мандрував дорогами нашого краю, ніс силу слова, силу ліри,  що кликали до боротьби за волю. У свій час ще Тарас Шевченко саме кобзарів і лірників називав будителями нації. Мав у великій пошані цих людей.
07 Лютого, 2017 р., 17:11
Мирогощанська ЗОШ І – ІІІ ступенів яка має як статус опорної школи виграла міні – гранд , який проводила американська фірма «Кімоніка» на суму 40 000 тисяч гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь