Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Квітня, 2017 р., 12:01
21 квітня учні Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. долучилися до екологічної акції, метою якої було прибирання частини території с. Мирогоща. Діти зібрали сміття, звільнили територію від сухого гілля. Працювали з ентузіазмом, а по завершенні справи – пообідали на свіжому повітрі. Головне зрозуміли: як приємно відпочивати на лоні природи, коли чисте довкілля. 
22 Квітня, 2017 р., 18:36
21 квітня до Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали представники Міжнародної громадської організації «Надія – людям» з м.Рівного з виставкою-репродукцією картин відомих художників на тему «Спаситель Світу», приуроченою 500-річчю Реформації. Зворушливою і повчальною була зустріч. Учні з цікавістю розглядали картини, ставили безліч запитань, фотографувалися. Неперевершені емоції переповнювали усіх присутніх, які отримали масу приємних вражень. Серця дітей наповнювалися світлом від мистецьких шедеврів і розповідей, якими супроводжувався перегляд картин.
22 Квітня, 2017 р., 18:26
У кожній українській родині знають, що Великдень - одне з найбільших й найшанованіших свят після Різдва Христового. Дорослі і малі із настанням весни чекають цього свята.
20 Квітня, 2017 р., 13:04
У селі Липа Дубенського району відбулось освячення пам’ятника загиблому солдату із Білорусії Ярошевичу Адаму Павловичу, який загинув у роки Другої світової війни, захищаючи наш край.
12 Квітня, 2017 р., 21:20
Щоб світ наш на краще змінити,
12 Квітня, 2017 р., 21:05
Формування екологічної культури у шкільному віці має бути активним, цікавим і максимально наближеним до життя, тому учні Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. долучилися до благодійної програми «Компола» (інноваційний проект у сфері освіти та відповідального ставлення до оточуючого світу). Мета програми: перетворення органічних відходів на компост та підживлення ним дерев, які зможуть поглинути більшу кількість шкідливих речовин, що знаходяться у повітрі. Учнів школи зацікавив проект «Компола», і вони з керівниками Козяр І.П., Міщуком О.В. та Білоус В.М. активно взялися за роботу…
06 Квітня, 2017 р., 18:19
Посадовець ознайомилась із роботою навчального закладу, поспілкувалась з адміністрацією школи та активом Мирогощанської об’єднаної громади.
06 Квітня, 2017 р., 18:12
06 квітня у Мирогощанській ЗОШ відбулися збори для батьків діти яких 01 вересня 2017 року перший раз переступлять шкільний поріг . Директор школи познайомив батьків з досягненнями школи, розповів про умови навчання у початковій школі та поділився перспективами на наступні роки. Доповнила директора заступник в навчально – виховної роботи яка розповіла особливості навчання учнів початкових класів у системі загальної середньої освіти, ключові зміни які відбуваються у початковій освіті протягом 2016-2017 навчального року, презентувала інноваційну діяльність закладу. Також виступили вчителі які набирають учнів до перших класів ознайомлюючи батьків з тим, що потрібно для навчання в школі. На зустріч з батьками також прийшла дитячий педіатр Мирогощанської амбулаторії та розповіла усі тонкощі проходження медичного огляду який обов'язковий при прийняті дитини до школи.
01 Квітня, 2017 р., 20:16
Минулого тижня учні Княгининської  ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції «Тризуб це Україна»  Учні , одягнувшись у вишиванки, сформували тризуб. Таким чином, учні стали учасниками акції, метою якої є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь