Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Травня, 2017 р., 15:21
Сучасні процеси суспільного життя засвідчують, як важливо сьогодні, щоб молода людина була не пасивним спостерігачем, а активним учасником державотворчих процесів. Національно свідомі, з активною життєвою позицією, здатні самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність, фізично та духовно здорові… Майбутнє саме за такими людьми.
27 Квітня, 2017 р., 18:58
19 березня 2017 року на базі Рачинського Будинку культури з метою розвитку жанру естрадної пісні та виявлення нових обдарувань проведено районний етап огляду-конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. У конкурсі взяли участь: Сойко Марина ,учениця 11класу та Козяр Карина,учениця 4 класу. Результат конкурсу у ІІ віковій категорії (14-18 років): ІІ місце - Сойко Марина (Княгининська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
27 Квітня, 2017 р., 18:54
Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів не залишилась осторонь у проведенні щорічної акції «За чисте довкілля». Учні школи взяли участь у:
27 Квітня, 2017 р., 18:32
22 квітня 2017 року в с.Липа відбулись змагання зі спортивного орієнтування «Великодня зустріч -2017», які організувала «Дубенська районна станція юних туристів». Погода до початку змагань сприяла, тому туристи розпочали підготовку до змагань, на чолі з керівником гуртка Княгининської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марчуком В.М. Основним етапом змагань було спортивне орієнтування. В даному етапі брали участь 21 учень Княининської школи, серед яких були і учні які вперше прийняли участь,і досить непогано. У групі Ч-10 зайняв ІІІ місце Максимюк Василь. У групі Ч-12 Шумеєв Максим зайняв ІІ місце. Група Ж-12 ТишковецьСофія- І місце і ЩиглевськаАнгелна- ІІІ місце. У групі Ч-14 Юрчук Назар- ІІІ місце. Група Ж-14Ляшик Дарина ІІ місце. Іншим етапом змагань було в’язання вузлів (прямий,схоплюючий, провідник «вісімка»,булінь, брамшкотовий) в якому Ляшик Дарина зайняла- ІІІ місце. Після змагань туристи відновили свої сили за допомогою смачного обіду, який і самі приготували. Учні були задоволені змаганнями, бажають і надалі їхати і показувати гарні результати, і попробувати себе в інших конкурсах,а також знайомитись і ділитись досвідом з іншими учнями шкіл.
27 Квітня, 2017 р., 18:14
7 квітня у Княгининській ЗОШ І-ІІІ ступенів до Міжнародного дня здоров'я учнівським самоврядуванням (координатор Метка С.М.), вчителем фізичної культури Сойко С.О.,керівником гуртка зі спортивного орієнтування Марчуком В.М. проведено спортивний флешмоб «Спорт це здоров’я» та квест “Весела перерва» для учнів 3-5 класів.
26 Квітня, 2017 р., 23:42
«Сади диміли квітом раннім,
26 Квітня, 2017 р., 15:49
Про Мирогощанську ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка розташована на території нашої громади і з серпня 2016 року має статус опорної, відомо не лише на теренах Дубенщини!
24 Квітня, 2017 р., 22:10
У дитинстві та юності кожен із нас мріє здобути перемоги, досягнути вершин. Добре, коли мрія стає реальністю, коли для її здійснення докладається максимум зусиль. Так можна сказати про вихованців та наставників Мирогощанської школи мистецтв. Їхня наполеглива праця завжди увінчана перемогами.
24 Квітня, 2017 р., 16:05
У середу 19 квітня в Листвинській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося літературно-мистецьке свято-зустріч із членом Національної  спілки письменників України Миколою Тимчаком.
24 Квітня, 2017 р., 12:05
22 квітня в лісі с. Липа відбулися районні туристичні змагання «Туристичний Великдень – 2017»,  в яких брали участь учні шкіл Дубенського районну. Змагання проводились зі спортивного орієнтування, в’язання вузлів та розпалювання вогнища. Призерами змагань стали такі учні Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст.: Пархоменко Сергій, Писарчук Андрій, Конюкевич Роман, Вац Роман, Манелюк Дмитро, Лівовський Дмитро, Лівовська Іванна, Семенюк Адріанна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь